Werken met Kleuteruniversiteit

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis

Ben je benieuwd naar wat Kleuteruniversiteit te bieden heeft? Wat zijn precies de KET-projecten en hoe is een peuterproject opgebouwd? Wat zijn de taken van Kleuteruniversiteit ambassadeurs en hoe werkt het aanschaffen van een Kleuteruniversiteit product? De antwoorden op deze vragen en nog veel meer krijg je te zien en te horen in deze gratis online training ‘Werken met Kleuteruniversiteit’.

Het volgen van de online training over het werken met de projecten van Kleuteruniversiteit is een fantastische manier om als leerkracht kennis te nemen en optimaal gebruik te maken van het brede scala aan educatieve materialen en activiteiten dat Kleuteruniversiteit te bieden heeft. Deze cursus is ontworpen om gebruikers te informeren bij het effectief en creatief implementeren van de projecten en lessen die beschikbaar zijn bij Kleuteruniversiteit. De training biedt praktische tips en informatie die leerkrachten inspireren en motiveren. Daarnaast wordt in de training aandacht besteed aan de beste manieren om deze materialen te integreren in de dagelijkse lespraktijk of bij thuisactiviteiten. De training biedt gebruikers de mogelijkheid om op hun eigen tempo te leren en de materialen te ontdekken die het beste werken voor hun specifieke situatie.

Oprichter van Kleuteruniversiteit Sanne Ramakers vertelt je in deze cursus wat het geheim is van het succes van de projecten. Ze vertelt je daarnaast over de spellen die Kleuteruniversiteit ontwikkelt in samenwerking met Heutink, het magazine en de inspiratiedagen. Deze training is ontwikkeld om leerkrachten met vragen over Kleuteruniversiteit te informeren. Sanne vertelt je in zes modules het volgende:

  • Wat leer je?
  • Wat doet Kleuteruniversiteit?
  • De soorten projecten van Kleuteruniversiteit
  • De inhoud van de projecten
  • Hoe maak je een keuze?
  • Hoe werkt de webwinkel?

Na het volgen van deze training heb je een goed beeld van het aanbod van Kleuteruniversiteit, zodat je zelf een weloverwogen keuze kunt maken of deze producten en manier van werken bij jouw school passen.

Dit bericht is gepost in Niet gecategoriseerd. Bookmark de link.