Veelgestelde vragen

De producten in de webwinkel van Kleuteruniversiteit zijn online trainingen. Na de bestelling en betaling kun je direct aan de slag met de training. Je trainingen zijn gekoppeld aan een individueel account/emailadres. Controleer dus goed dat je een werkend emailadres gebruikt bij je bestelling.

De aanschaf van een enkele training via de webshop geeft recht voor één gebruiker. Als je collega’s de training ook willen volgen, dienen zijn een eigen training aan te schaffen. De persoonlijke certificaten die je ontvangt na een training, staan ook op een enkele individuele naam. Het is mogelijk om direct meerdere exemplaren van een training af te nemen. Na aanschaf van meerdere exemplaren, bijvoorbeeld door de administratie, geef je ons de namen en emailadressen van de deelnemers door per email  Wij verzorgen dan meestal dezelfde dag nog de inschrijvingen, waarna alle deelnemers direct kunnen starten met de training in hun persoonlijke omgeving.

Geen probleem, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Geef dan s.v.p. aan:

– Naam van de training die je wilt volgen
– Voor- en achternaam deelnemer(s)
– Emailadres deelnemer(s)
– Adres en emailadres voor de factuur

Wij verzorgen dan meestal dezelfde dag nog de inschrijvingen, waarna de deelnemers kunnen starten met de training.

Je hebt na aanschaf van de training 90 dagen de tijd om deze te volgen. Daarna vervalt de toegang.

Ja, je kunt een aanschafte training gedurende 90 dagen zo vaak volgen als je wilt. Wil je dat een collega de training ook volgt? Dan moet je collega zelf de training (laten) aanschaffen, zo ontvangt je collega ook een eigen certificaat als bewijs van de scholing.

Bestel je de training voor iemand anders? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Geef dan s.v.p. aan:

– Naam van de training die je wilt volgen
– Voor- en achternaam deelnemer(s)
– Emailadres deelnemer(s)
– Adres en emailadres voor de factuur voor deelname

Wij verzorgen dan meestal dezelfde dag nog de inschrijvingen, waarna de deelnemers kunnen starten met de training.

Je kunt met onze online trainingen een goede start maken. Soms kan er echter extra hulp gebruikt worden, of is er maatwerk nodig. Onze trainers kunnen daar bij helpen. Bekijk onze pagina met Kleuteruniversiteit trainingen voor het overzicht van de mogelijkheden.

De trainingen van de Academy staan los van de projecten en materialen die Kleuteruniversiteit.nl biedt. Je moet daarom een apart account aanmaken voor de Academy.

Je kunt op de inlogpagina je wachtwoord resetten: https://academy.kleuteruniversiteit.nl/mijn-account/ . Weet je je gebruikersnaam ook niet meer? Je kunt ook je emailadres invullen bij gebruikersnaam. Gebruik dan wel het zelfde emailadres dat je hebt gebruikt bij de bestelling. Lukt het nog niet? Stuur ons dan een email.

Wij hebben er bewust voor gekozen om onze ondersteuning primair via email en het contactformulier te laten verlopen, omdat we zo onze klanten het beste van dienst kunnen zijn. Onze redenen daarvoor zijn:

– Via email kunnen we sneller en direct inhoudelijk reageren, omdat we je dan direct (veelal dezelfde dag) een inhoudelijk antwoord kunnen geven. Wij werken dus niet met een callcenter waar je iemand aan de lijn krijgt die een script kan voorlezen maar je verder niet kan helpen.
– Email is voor ons meer dan een vraag van een klant. Alle emails vormen een grote databank met kennis die we opdoen. Zo kunnen we bijhouden waar we veel vragen over krijgen, en kunnen we dit gebruiken om ons te verbeteren om die vragen in de toekomst te voorkomen.
– Voor onze klanten is onze reactie ook veel meer dan een antwoord op een vraag. Een reactie kun je later nog eens rustig doorlezen of doorsturen naar een collega, en eventuele afspraken staan gelijk zwart op wit.

Vanuit het dashboard van jouw account kun je je accountgegevens zelf aanpassen. Je kunt inloggen op deze pagina: https://academy.kleuteruniversiteit.nl/mijn-account .  Na het inloggen klik je op ‘wachtwoord en account details bewerken’. Hier geef je je nieuwe emailadres op.

Kleuteruniversiteit maakt, in samenwerking met uitgevers van kinderboeken, digitale thematische projecten voor (kleuter)leerkrachten op basis van (prenten)boeken. Daarnaast ontwikkelen we spellen in samenwerking met onze partner Heutink, publiceren we een tijdschrift met onze partner Koninklijke Van Gorcum, én organiseren we inspiratiedagen voor kleuterleerkrachten, bedoeld om te informeren en te enthousiasmeren. Bekijk de website van Kleuteruniversiteit.nl voor meer informatie.

Heb je nog steeds een probleem of een andere vraag? Stuur dan een email naar info@kleuteruniversiteit.nl , en geef aan waar we je mee kunnen helpen. Krijg je bijvoorbeeld ergens een foutmelding, geef dat dan aan in je email. Je ontvangt meestal dezelfde dag nog een reactie.